IHS Tour Camp 2022

5 dage i gult ...

i de smukkeste omgivelser på Idrætshøjskolen Sønderborg. 


29. juni - 3. juli 2022

00

DAGE

00

TIMER

00

MINS

00

SECS
TILMELD DIG NU

IHS Tour Camp - 2022

Uge 26 (29. juni - 3. juli 2022)

Vær med når Idrætshøjskolen i Sønderborg indbyder til Tour Camp  29. juni - 3. juli 2022.

Oplev og mærk målbyen Sønderborg på tætteste hold, når Tour De France feltet drøner lige forbi Idrætshøjskolen. Kom og få en masse fede oplevelser på IHS. Der vil være 3 planlagte cykeldage hvor der  bl.a. køres  på dele af  3. etape imellem Vejle og Sønderborg. Denne tur giver og perfekt forsmag på søndagens etape. Du vælger selv rutens sværhedsgrad.
 
Vil du måske hellere opleve Tour Campen uden cykelruter,  vil der være rig mulighed for at opleve Sønderborgs smukke natur og mange muligheder eller se dig omkring i Sønderborg med mulighed for shopping i de mange små specialforretninger. På de mange caféer og restauranter kan man nyde lækker mad eller en dejlig iskold drink eller fadøl. Alt i alt en unik mulighed for selvforkælelse midt i skønne Sønderborg, med Touren som omdrejningspunkt. 


- Cykel eller ej - 5 uforglemmelige dage i GULT

 

Når IHS Tour Campen ruller derudaf tilbyder vi mange fantastiske oplevelser i vore smukke omgivelser, hvor der er rig mulighed for at opleve Tour De France-målbyen fra sin allerbedste side.

 

 

Kombinér som du / I synes:

  • Prøv benene af på Tour De France ruten mellem Vejle og Sønderborg og 2 andre naturskønne ruter i Sønderjylland. Dette kan også servicere af cykler, før, under og efter turene .
  • Oplev målbyen Sønderborg med dens mange hyggelige og spændende specialbutikker og dejlige havnemiljø.
  • Stemningsfyldt miljø på IHS, med storskærm / TDF, foredrag, portvinssmagning / ølsmagning / vinsmagning og intimkoncert med kendt dansk kunstner lørdagen.
  • Idrætshøjskolen er den perfekte ramme med logi, forplejning, stemning og oplevelser både for dem med fart- og dem med ro på ...

Aktiviteter:

Hver dag (torsdag, fredag og lørdag) er der planlagte og guidede ture, hvor du selv vælger dig ind på sværhedsgrad og niveau. Der vil selvfølgelig indlægges passende pauser og hvil undervejs.

Turen rundt om Als er ca. 165 km, der opdeles i flere etaper alt efter niveau.

Oplev det flotte landskab, havet og historien på hjul.

Vi cykler på Tour De France ruten. V i cykler på dele af ruten mellem Vejle og Sønderborg, som giver en perfekt forsmag på søndagens etape. På den måde får du chancen, for at spotte de gode strækninger og opleve ruten på tætteste hold. Du vælger selv rutens sværhedsgrad.

Vi cykler i historiske fodspor mellem Sønderborg og Tyskland - langs Fjordvejen til grænseregionen. Undervejs vil vi ramme områdets storslående natur med udsigt til bl.a. Okseøerne og Tyskland.

Andre aktiviteter:

Oplev TdF på storskærm i hyggeligt samvær i kongegården. Prøv nogle af IHS' andre aktiviteter. Musikalske indslag og anden hygge.

Tid til gåture ved skov og strand, tæt på Sønderborg med de mange spændende specialbutikker og hyggelige havnemiljø. Ønsker du at se nogle af de smukke historiske omgivelser i omegnen se mere på:   https://visitsonderborg.dk

Idrætshøjskolen Sønderborg vil være vært ved en intimkoncert om lørdagen. Det vil være et aftenarrangement med musik af en dansk kunstner. Der vil være hygge, stemning og mulighed for en super skøn musikoplevelse.

Der vil i ugens løb være mulighed for inspirerende fælles aktiviter på IHS. Det være sig Vin-, øl-, eller portvinssmagning. Følge Touren på storskærm og fællesspisninger mm

 

Foredrag med spændende personligheder vil blive præsenteret.

Højskolerammen

IHS Tour Campen er en super god oplevelse, hvor hele familien er velkommen. Udover cykelturene og andre planlagte aktiviteter, bliver der tid til socialt samvær og plads til at se både 1. og 2. etape på storskærm samt hygge og afslapning på terrassen. Aftenhygge med smagninger samt foredrag og intimkoncert sammen med de andre kursister er bare noget af det, du har i vente. Om morgenen vil der være mulighed for morgenbadning for de friske, en løbetur eller dejlig gåtur i de fantastiske omgivelser. Maden nyder vi i skolens spisesal morgen, middag og aften, og køkkenpersonalet har lovet også at forkæle os med frugt, kaffe, te m.m. i løbet af dagen. ​ Der er endvidere mulighed for at opleve og nyde vores helt unikke beliggenhed helt ned til vandet i Sønderborg med havnen og Sønderskoven som nærmeste naboer.

Early Bird - Kom i gult ...

Ved tilmelding inden den 1. jan. 2022 får du en gul T-shirt/cykeltrøje i smart design. 

BOOK DIN PLADS NU

PRISER

Kursuspris pr. person

Voksne: 
Enkeltværelse med bad på gangen 7.500kr

Dobbeltværelse med bad på gangen 6.800kr

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter. Sengelinned og sengetøj samt håndklæder, skal medbringes.

Der er mulighed for at tilkøbe special øl / fadøl, vin og sodavand. 

Det vil være en god idé at medbringe et ekstra badehåndklæde til brug ved stranden og havet .

Værelser
Indkvartering sker fortrinsvis i dobbeltværelse. Dog er der mulighed for en enkelt opredning i forældres værelse, for et barn under 12 år.

Betalingsbetingelser

DATO

Ankomst:
Onsdag d. 29. juni 2022
kl. 14.00-16.00.

Det er vigtigt at jeg ankommer i dette tidsrum, da der vil være en velkomstseance for jer!

 Afrejse:
Søndag d. 3. juli 2022
Jeg skal være ude af værelserne kl. 10.00 og have afregnet for dagene.

Vi følger touren på storskærm og live når feltet nærmer sig. 

Storskærm og live-dele er til jeres egen disposition. 

GENERELT

Vi tager forbehold for ændringer.

Tilmelding
Ved tilmelding skal der oplyses følgende: Navn, 

adresse, post nr., by, tlf, mail, allergier samt navn og fulde navn på de deltagere man booker til.

Afbud
Vi anbefaler, at alle tegner en afbuds- / afbestillingsforsikring med eget Forsikringsselskab.

Close

50% Complete

Indtast bare dette navn og din e-mail til at sikre din plads. Det er 100% TAKK.